www.apb.be
De Algemeen Pharmaceutisch Bond is de nationale, overkoepelende beroepsvereniging voor de zelfstandige apothekers in Belgiƫ.

www.ipsa.be
IPSA is het Instituut voor Permanente studie voor apothekers.

www.de7de.be
Apotheker Dirk Broeckx kan gerust een ‘goeroe’ binnen de apotheeksector worden genoemd. Jarenlang was hij secretaris-generaal van APB en leerde zo de sector van binnenuit kennen. Op zijn website www.de7de.be leest u zijn innovatieve kijk op de toekomst.

www.apotheekmees.be
Groep Mees is een toonaangevende apotheekgroepering van 8 apotheken. Ze zijn vooral gespecialiseerd in individuele medicatievoorbereiding. Hierdoor verzorgen ze vele leveringen van geneesmiddelen aan woon- en zorgcentra.

www.apotheekpanorama.be
Apotheek Panorama te Lummen is een volledig vernieuwde apotheek met integratie van een apotheekrobot. Kwaliteit staat steeds voorop, alsook dienstverlening aan iedere klant.

www.mypharma.be
Apotheker Patrick Meysen en Ria Plasschaert werken via MyPharma aan websites voor apothekers en andere toekomstgerichte tools voor de apotheek die bijdragen aan een goede informatieverstrekking aan klanten en andere zorgverstrekkers.

www.apotheekmanagementopmaat.be
Apotheekmanagement op maat, AMM, werd opgericht door Erwin Veltjen. Samen met Firmin Boonen bieden zij de apothekers persoonlijke commerciƫle begeleiding, alsook advies bij nieuwbouw of renovatie van de apotheek.

www.bocasa.eu
Living Tomorrow (vzw Huis van de toekomst) realiseert in samenwerking met verschillende partners de ‘zorgwoning van de toekomst’ te Bolderberg (Heusden-Zolder, Limburg). In dit project wordt getoond hoe we vandaag een zorgwoning van de toekomst kunnen bouwen waar ouderen op een aangename manier kunnen (samen)wonen.

     
Heusdenseweg 65 | B-3580 Beringen | +32 (0)475 63 46 50 | BTW BE 0841.753.330 | info@invisio.be

Ga naar facebook Ga nar Linked in